AKTAŞ'TAN CHP'YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

AKTAŞ

Belediye Başkanı ve AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, 80 öncesi OSB'nin şu anki yerine yapılmasıyla alakalı direnenin CHP olduğunu belirterek, Doğru bir direnç kardeşim. Yiğidi öldür, hakkını yeme” dedi.

Belediye Başkanı ve AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte önceki akşam Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi’ni ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

 

MÜSİAD ÜYESİ OLMALARI ÖNEM TAŞIYOR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın ve AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli’nin MÜSİAD Üyesi olmalarının önemli olduğunu belirterek konuşmasına başlayan MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Zeki Kavaz, “2 Dönemdir ilçemizde görev yapan değerli Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyesi adaylarımız, sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Hem Belediye Başkanımızın, hem de AK Parti İlçe Başkanımızın, MÜSİAD üyesi olması ayrıca önem taşımaktadır. Yerel seçimler öncesinde siyasi partilerin seçimlerinde, MÜSİAD Üyelerinin varlığı bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Görev yaptığı süre boyunca, iş dünyasının hep yanında olan; Başkanımız Alinur Aktaş’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kendisine yerel seçimlerde başarılar diliyorum” dedi.

 

TİCARETTEN GELEN TEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYIYIM

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını, spor kulüplerini ve dernekleri ziyaret ederek dillerinin döndüğünce bir şeyler anlattıklarını belirten Belediye Başkanı ve AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, “Sağ olsunlar insanlar da hakikaten zaman ayırıp dinliyorlar. 2004 İnegöl öncesi ve sonrası, önümüzdeki dönem için neler olabilir noktasında, dilimizin döndüğünce bir şeyler ifade etmeye çalışıyoruz. MÜSİAD olarak bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Ticaretten geliyorum. Ticaretten gelen tek belediye başkan adayıyım onu özellikle ifade etmek istiyorum. Her parti samimiyetle heyecan içerisindeler. Muhakkak yapılanları eleştirebiliyorlar ve geleceğe dair bir şeyler anlatmaya çalışıyorlar. 2004 İnegöl için şöyle düşünün; İnegöl, kiraların 500-600 olduğu ve buna rağmen kimi insanların ev bulamadığı bir yapıya sahipti. Yapılan konutlarla İnegöl, bu vaziyetinden kurtuldu ve kiralar da o yıllarda 500-600’ken şimdilerde nasıl siz daha iyi biliyorsunuz” şeklinde konuştu.

 

HİZMETİ KENDİMİZE DERT EDİNDİK

Şehir merkezinde olmaması gereken kamyoncular garajı, tüpçüler sitesi ve benzerlerinin şehir merkezinde olduğunu hatırlatan Başkan Aktaş, “Bunları şehir dışındaki alanlara yerleştirerek güzel bir hizmet yaptığımızı düşünüyorum. 60 kişilik sınıflarda eğitim görülüyordu. Biz belediye başkanı olmadan önce İnegöl’de 6 lise vardı. Şimdi ise 17 lise var. Hatta 18’incisi de yapılıyor. Aradaki fark ortada. Biz hizmeti kendimize dert edinmişiz. Vatandaşa hizmet sağlamak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

 

İNEGÖL’Ü YENİLEYECEĞİZ

İnegöl’ü yenileyeceklerini ifade eden Başkan Aktaş, “Biz, mevcut İnegöl’ü yenileyeceğimizi ve yeni İnegöl’ü kuracağımızı söyledik. Bir arabayı durdurup tamir etmek kolay değil. Daha önce de konuşmamın başında söyledim. Kamyoncular garajını, hal tahıl binası, tüpçüler sitesi ve benzerlerinin yerlerini zaten değiştirdik. Bu çok önemli bir proje” ifadelerini kullandı.

 

YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME

CHP’nin seneler öncesinde yapmış olduğu bir direnişin haklı olduğunun altını çizen Başkan Aktaş, “İnegöl için kim bir şey yaptıysa, Allah onlardan razı olsun. Hatta bir örnek vereyim; 80 öncesi OSB’nin şu anki yerine yapılmasıyla alakalı direnen CHP imiş. Doğru bir direnç kardeşim. Yiğidi öldür, hakkını yeme” dedi.

 

ARTIK ÇÖPTEN PARA KAZANIYORUZ

Çöpten para kazanılarak ekonomiye katkıda bulunulduğunu belirten Başkan Aktaş, “Bildiğiniz üzere Alanyurt’ta eskiden bir çöplük vardı. İnegöl’de toplam bir günde 220 ton çöp çıkıyor. Daha önce bizim tabiri caizse Almancı amcalar gelince, ‘Elin gâvuru çöpten bile para kazanıyor’ derdi. Alanyurt’taki vahşi istiflenen çöplük herkesi rahatsız ediyordu. Şimdi ise öyle değil. O çöpler vahşi değil düzenli istifleniyor. Hatta 30 ton çöpü geri dönüşümle ekonomiye kazandırıyoruz. Alanyurt’taki çöplüğü ise botanik parka çevirdik. Açılışı yakında olacak nasipse” diye konuştu.

 

 

 



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04